L’equip de govern també menteix a la revista Paeria sobre la inversió social de l’ajuntament

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , .

Totes les cases de Lleida rebran aquests dies la revista “La Paeria” de febrer. 50.000 exemplars amb un cost de 7.989 euros, on l’equip de govern torna a difondre una notícia falsa sobre la inversió social de l’ajuntament, malgrat que des del Comú hem denunciat reiteradament que -com sap l’equip de govern- es basa en dades falses ja que inclouen la seguretat social de tots els treballadors de la Paeria.

Revista La Paeria del mes de febrer

Revista La Paeria del mes de febrer


Seguim pensant que, per moltes vegades que sigui dita, una mentida continua essent això: una mentida. Us recordem que anteriorment l’equip de govern ja va difondre al web i al butlletí de la Paeria que “Lleida és la ciutat catalana que més inverteix en despesa social“. Dies després van enviar una carta signada per l’alcalde a diferents entitats de la ciutat. Per reblar el clau, l’article dominical de l’alcalde va servir també per treure pit de la mateixa falsedat.
Article Ros amb ressaltat SEGRE L’alcalde Àngel Ros continua traient pit amb unes dades que sap que són falses, com el Comú ha denunciat ja quatre vegades.
Com denuncia el Comú, fins ara la Paeria computava com a inversió social la seguretat social de tots els seus treballadors: més d’11,62 milions, dels quals -com a màxim- tan sols s’haurien de comptabilitzar 1,17 milions (corresponents a la seguretat social dels treballadors que treballen efectivament en l’àmbit social). Si es fessin els càlculs de manera correcta i restant el que no toca (10,45 milions de la seguretat social dels treballadors) ens quedaria una inversió real en despesa social de 15,39 milions al 2014. 110,64 euros per habitant. O sigui que la Paeria infla un 43,3% les dades quan parlen de 195,17€ per habitant. A l’esquerra teniu la versió de la Paeria. A la dreta, la versió del Comú amb dades reals:
Grafic despesa social CONJUNT
L’actual equip de govern sap que van inflar les dades amb més de 10 milions de seguretat social. I els van pujar tant els colors quan el Comú ho va denunciar que van fer marxa enrere: van decidir acabar amb la manipulació barroera als pressupostos 2016, com es pot veure als pressupostos 2016 (secció classificació per àrees de despesa) a l’apartat “actuacions de protecció i promoció social” que ha baixat fins als 15,26 milions.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest