L’equip de treball amb els regidors del Comú ha crescut: us el presentem

Posted on Posted in Notícies and tagged , , .

A banda dels dos regidors electes del Comú de Lleida als últims comicis municipals, Carlos González i Sergi Talamonte, la comissió especial encarregada de definir l’organització interna del Comú va plantejar la necessitat de crear un equip de suport format per una persona responsable de la secretaria del grup municipal i una responsable de la comunicació. Després d’un procés obert de selecció, les persones triades són:

Treballant a l'oficina Comú, encara amb ordinadors personals, sense impressora i amb només dos taules

Treballant a l’oficina Comú, encara amb ordinadors personals, sense impressora i amb només dos taules


Sílvia Moya és la persona que assumeix la secretaria del grup municipal del Comú. Està contractada al 100% de la jornada a través de la Paeria, que ha atorgat la possibilitat de fer un contracte eventual al grup. «Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, Història de l’Art i Postgraduada en Gestió Cultural, la meva experiència professional ha estat lligada al món de l’ensenyament, la publicitat i la cultura. Des d’aquests àmbits he anat adquirint competències organitzatives, comunicatives i tècniques que han contribuït a un millor tractament i gestió dels recursos a l’abast. Dins de lʼàmbit personal, sóc sensible als esdeveniments actuals i sento proximitat amb els moviments socials que lluiten pel que és just i necessari. Crec en l’educació i la comunicació com a eines per a millorar la societat actual», explica la Sílvia.
Òscar Sisteré és la persona que assumeix la coordinació de les tasques de comunicació del Comú de Lleida a l’ajuntament. Està contractada a mitja jornada amb els diners que rep el grup municipal i amb el que deixen de percebre els regidors per l’aplicació del codi ètic. «He passat per ràdio, televisió, publicacions escrites i per Internet i xarxes socials. La tasca desenvolupada en diferents etapes professionals m’ha permès gaudir i especialitzar-me en la comunicació 2.0 i en el llenguatge televisiu i radiofònic, des d’un enfocament crític del periodisme. Soc un entusiasmat de viure en aprenentatge permanent, i formo part de diferents moviments socials i iniciatives per treballar col·lectivament cap a la transformació social».
El codi ètic del Comú de Lleida aprovat en assemblea estableix que els regidors del grup han de dedicar-se exclusivament a la tasca de la Paeria per tal de centrar-se en la feina que ens vam comprometre a fer en el moment de presentar-nos a les eleccions.
Carlos González és qui assumeix la plaça de regidor en exclusivitat i també la presidència del grup municipal del Comú a efectes oficials i administratius.
Sergi Talamonte, regidor a jornada parcial, és el portaveu del Comú a la Paeria i el representant al Consell Comarcal del Segrià (on el grup va aconseguir un conseller). Aquesta legislatura, al Consell, per a l’oposició, només hi ha retribució per assistència.
Cal recordar que els càrrecs que assumeixen el Carlos i el Sergi com a regidors tenen efectes oficials. En la pràctica, el Comú és una formació assembleària que pren les decisions conjuntament i per consens i els representants a la Paeria defensen aquestes posicions.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest