L’Escola d’Estiu, oberta i amb ponents de primer nivell, vol contribuir a repensar la ciutat

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Notícies and tagged .

Amb la voluntat d’aprendre cada dia i de fer-ho col·lectivament, des del Comú de Lleida convidem a tota la ciutadania a participar a la segona edició de l’escola d’estiu, on comptarem amb ponents de primer nivell per tractar temes com la gestió pública de l’aigua, alternatives en l’economia, l’urbanisme al servei de les persones i les maneres de fer front a l’enorme deute municipal. Les 4 sessions seran de lliure accés, i se celebraran en horari de tarda (17h) al local del Comú de Lleida (c. Enric Pubill “Lo Parrano” 12, Lleida).
Dimarts 3 de juliol, 17h: Els reptes de la gestió pública. El cas de l’aigua
Estrenarem a Lleida “¿Trileros del agua?” primer documental d’investigació periodística sobre la privatització de l’aigua a Espanya, de Ricardo Gamaza. Amb Quim Pérez, activista socio-ambiental i Xavi Martínez, Regidor de Terrassa en Comú, debatrem sobre les possibilitats de gestionar públicament l’aigua a Lleida.
Dimecres 4 de juliol, 17h: Potenciar l’economia local, necessitats i alternatives
Taula rodona amb Álvaro Porro, activista i Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de BCN. Finalment la Cambra de Comerç de Lleida ha declinat l’oferiment, ho lamentem.
Apunta’t a l’esdeveniment a Facebook
Dijous 5 de juliol, 17h: Urbanisme al servei de les persones
Lucía Martín, diputada al Congrés, portaveu del grup En Comú Podem, Ton Salvadó, director de model urbà a Ajuntament de BCN i Sergi Talamonte, regidor del Comú, donaran arguments per repensar el model urbanístic a Lleida, posant el benestar de les persones al centre.
Apunta’t a l’esdeveniment a Facebook
Dilluns 9 de juliol, 17h: El deute municipal, com fer polítiques per al canvi amb un deute de 120 milions?
Comptarem amb la presència de Carlos Sánchez Mato, economista i militant d’IU Madrid Ciudad, que es va enfrontar a les polítiques de Montoro que obligaven a Madrid a pagar deute anticipat quan ja havia reduït dràsticament el deute pendent, havien aconseguit superàvit i volien atendre necessitats socials. També participarà el regidor del Comú Carlos González.
Apunta’t a l’esdeveniment a Facebook


   

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest