Més d’una quinzena de taules, 2 del Comú de Lleida, preguntaran el 25M sobre l’abastament d’aigua a ‪‎Lleida‬

Posted on Posted in Notícies.

Article publicat a araponent.cat

Més d’una quinzena de taules preguntaran el 25 de maig sobre l’abastament d’aigua a Lleida

Les taules se situaran properes als col·legis electorals i situades en diferents barris de la ciutat

L’Assemblea en Defensa dels Serveis Públics (ADSP) de Lleida ha organitzat més d’una quinzena de taules pel dia 25 de maig, coincidint amb les eleccions europees, amb l’objectiu de què els lleidatans puguin respondre a la pregunta “Voleu que el servei d’abastament d’aigua de Lleida sigui gestionat directament per l’Ajuntament?”

Les taules se situaran properes als col·legis electorals i situades en diferents barris de Lleida per tal d’assegurar que qui vulgui pugui respondre a la pregunta. Un total de 12 col·lectius de la ciutat s’han sumat a la iniciativa i constituiran les diferents taules d’una consulta inclosa dins el Multireferèndum 2014, una iniciativa que es durà a terme arreu de Catalunya i que planteja quatre preguntes sobre qüestions bloquejades en les institucions polítiques. A més, la votació inclou algunes preguntes sobre temes locals que només es votaran en els territoris afectats, com és el cas de la pregunta sobre l’abastament d’aigua a Lleida.
assemblea_defensa_serveis_publics_taula_informativa_sant-jordi
D’altra banda, la Universitat de Lleida acollirà el pròxim dissabte dia 17 la jornada “S’escriu aigua, es llegeix democràcia”, organitzada per l’ADSP i l’Associació “Aigua és Vida”. L’acte traslladarà fins a Lleida diferents iniciatives ciutadanes que, des de diferents punts dels Països Catals i de l’Estat espanyol, han lluitat en defensa de l’aigua i de la seva remunicipalització. Aquesta jornada serà el tret de sortida del vot anticipat del Multireferèndum, que es perllongarà durant tota la setmana.
Article publicat a araponent.cat

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest