PP i Cs, crossa per aprovar un pressupost 2017 “il·legal, irreal e irrealitzable”

Posted on Posted in Notícies and tagged , , .

Hem votat no a aquest pressupost per il·legal, irreal e irrealitzable. El corró de sempre PP, Cs ha tombat totes les esmenes presentades per l’oposició i ha aprovat la proposta PSC. «Il·legal, perquè no compleix amb la llei d’hisendes locals, irreal, pel mètode de finançar les inversions i irrealitzable perquè els ingressos estan sobredimensionats» ha resumit Carlos González, que s’ha mostrat crític amb el procediment «Aprovaran pressupost 3 partits que diuen portar el compliment de la llei a l’ADN i ara fan la vista grossa amb incompliment Llei hisendes locals».
Fa 36 hores es votaven esmenes en comissió i en fa 20 que tenim el pressupost que l’equip de govern presenta al Ple, mes i mig després del que diu la llei. Insistim: l’expedient del pressupost no acaba avui, ja que divendres comença període reclamacions, i ens veiem abocats a ell pel desgavell de terminis
Analitzada la contractació descobrim que no es fomenta l’economia col·laborativa ni cooperativa i que manca informació. I finalment, tornem a pressupostar una quantitat que la història ens diu que és irreal, 5M€ en venda de patrimoni i 0 euros per al Morera.
img_5526
No podem donar suport a proposta equip govern sobre plantilla de personal i catàleg llocs de treball 2017
Valorem com a positives les incorporacions a secretaria general i intervenció, però insistint en la importància de la independència. Calen, però, solucions perquè l’administració electrònica necessitarà més recursos i també el nou reglament europeu de protecció de dades. Volem més mans als serveis socials, guàrdia urbana, atenció al públic, recaptació. Volem autoformació i una prova pilot de teletreball.
Esperem al compliment dels compromisos contrets amb els representants per tornar a un clima de confiança. Hi ha una llarga llista de reivindicacions pendents, moltes incògnites a resoldre, interins, borses, sentències diverses, municipalizacions…
Finalment considerem imprescindible que aquest expedient pugui ser votat per la representació sindical en igualtat de condicions que la representació política.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest