Presentació de la llista a les eleccions municipals 2023

Posted on Posted in Notícies.

El comúdelleida presenta a les eleccions municipals una llista diversa i amb representació dels diferents barris de la ciutat i de diferents àmbits. Amb un total de 15 dones i 12 homes, a més de comptar amb 7 suplents.

La llista del comúdelleida és plural i implicada, i per això disposa de gent compromesa amb la vida i les necessitats de diferents barris de Lleida, amb l’àmbit de l’educació, del sindicalisme, de l’activisme social, amb entitats en defensa dels drets civils, del feminisme, del dret a l’habitatge o del mediambient. Alhora, també hi ha representat el món empresarial, en la defensa del comerç local o l’economia social i solidària i la recerca en la transició energètica.

Presentem una llista preparada per governar i continuar fent una bona feina la ciutat de Lleida, on es continua prioritzant el bé comú, la transparència, el medi ambient i la participació. La llista de 27 persones més els 7 suplents, conformen un grup amb una majoria de dones, divers, quant a edats i àmbits professionals, amb representació dels barris de la ciutat i capaç per garantir el que demana la ciutadania de Lleida.

Laura Bergés, Sergi Talamonte, Jordi Cipriano, Anna Mayench i Alfred Sesma, per aquest ordre, són les cinc candidates i candidats que es presenten per encapçalar la llista electoral de les properes eleccions. Els candidats i candidates han destacat la feina feta durant el darrer mandat i la intenció de continuar amb polítiques transformadores, socials i ecològiques per a la ciutat.

Laura Bergés Saura, cap de llista, és doctora en Ciències de la Informació i Màster en Informació Econòmica, a més de treballar durant molts anys com a professora a la UdL, es reconeix com una persona preocupada per les desigualtats i el deteriorament del planeta. Valora la implicació, l’esperit crític, la cooperació i la capacitat d’entesa.

Sergi Talamonte, número 2 a la llista, era empresari i autònom en el sector del so i la il·luminació, es reconeix com una persona lliurepensadora i autodidacta, municipalista i del món. Valora la perseverança, la cooperació i la justícia.

Jordi Cipriano, número 3 a la llista, dirigeix el Grup de Bioclimatisme i Eficència Energètica del CIMNE-UPC, es reconeix com a municipalista llibertari, ecologista i a més valora el treball en equip, l’assemblearisme i la cooperació.

Anna Mayench, número 4 a la llista, és professora de llengües per a infants, joves i adults, domina sis idiomes i això li ha obert moltes portes a més de permetre-li ampliar horitzons, i forma part de l’activisme, com Colors de Ponent. Es considera una persona justa, amb un pensament crític i defensa l’activisme social i les lluites pacífiques.

Alfred Sesma, número 5 de la llista, treballa en el sector de la cultura, actualment com a responsable de Pack Màgic, distribuïdora de cinema infantil. Es considera una persona optimista, tranquil i valora el diàleg crític, a més de l’empoderament ciutadà.

 

LLISTA COMÚ DE LLEIDA MUNICIPALS 2023

LAURA BERGÉS SAURA
SERGI TALAMONTE SANCHEZ
JORDI CIPRIANO LÍNDEZ
ANNA MAYENCH CALERO
ALFRED SESMA SIURANETA

HELENA MOTOS HERVÁS
FRANCESC BEÀ BESSÓ
SILVIA PORTE CAPDEVILA
DAVID SALCEDO RODRIGUEZ
AMAIA RODRIGO ARCAY

SÒNIA SANZ CID
JOAQUIM MANAU FERRÉ
JUDIT SERRANO TOLDRÀ
NÚRIA PUJOL
JUAN MANEL BUENO MATOS

MARISA SANTOS ABASCAL
IMMA PERERA SAMBOLA
SERGIO DIEZ MOLINA
CAROLINA MALDONADO VALENCIA
JORDI FO PINACHO

DAMARIS RUIZ GUERRERO
MARIA DOLORES POBLADOR CIRAC
MANUEL NICOLÁS DOMINGO DIEZ DE LA LASTRA
VICTORIA PACHECO MORENO
JOSEP MARIA TORRES

TERESA ESTANY PROFITÓS
ELENA FERRE TOLDRÀ

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest