Presentem la proposta de modificació del contracte de neteja i residus a Ilnet i al seu comitè d’empresa

Posted on Posted in Ciutat per viure, Comú de Lleida, Notícies, Paeria and tagged , , , , , .

El comúdelleida s’ha reunit al matí amb responsables de Romero Polo i Ilnet i per la tarda amb representants del comitè d’empresa, per explicar-los la proposta de modificació del contracte de neteja i residus que gestiona aquesta empresa. El regidor del comúdelleida els ha explicat la moció que s’ha de debatre en el ple de la setmana que ve, que ha estat rebuda amb interès tant per de l’empresa com dels treballadors.

«Entenem que la millora de la neteja de la ciutat i el compliment de les exigències de reciclatge que marca la llei són una urgència que ens obliga a adaptar el contracte sense esperar a que acabi al 2024, i com que és un tema que implica l’ajuntament i els partits polítics, la ciutadania i l’empresa prestadora, volem explicar les propostes i escoltar les diferents parts implicades», ha explicat el regidor del comúdelleida Sergi Talamonte.

Els representants de l’empresa i dels treballadors han coincidit amb el grup municipal en les limitacions del contracte actual per poder donar un bon sevei de neteja i complir amb la legislació mediambiental que obliga a augmentar els nivells de reciclatge. Antonio Català i Carlos Gómez han explicat al regidor les dificultats que troben en el dia a dia per poder oferir un bon servei de neteja i la tensió que suposa per a la plantilla, que conviu amb les queixes i l’exigència del veïnat. El creixement de la ciutat, l’actitud incívica de part de la ciutadania i les noves necessitats derivades de la implantació del Porta a Porta, són algunes dels principals problemes que han assenyalat els treballadors.

Empresaris i treballadors han mostrat el seu interès en la modificació de contracte que planteja el grup municipal, que permetria adaptar els recursos de personal i equipaments a les noves necessitats i la millora del servei.

Els representants del comitè d’empresa d’Ilnet, Antonio Català i Carlos Gómez, amb el regidor del comú, Sergi Talamonte

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest