Presentem una proposta per dotar un espai suficient al Club Ciclista Terraferma

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , .

La regidora Elena Ferre, presentava avui a la Comissió informativa per a les polítiques de gestió d’Economia, Presidència, Participació i Promoció Econòmica, una proposta per fer un espai, que sigui suficient per al Club Ciclista Terraferma, ja que avui dia la seva seu és el centre cívic de Balàfia i és un lloc insuficient per a l’activitat del Club.

Proposem iniciar un procés participatiu al barri de Balàfia per tal de determinar quins usos s’han d’atorgar a l’antiga Escola de Balàfia, perquè podria ser un dels possibles espais per a l’habilitació d’un hotel d’entitats per a la zona i la ciutat de Lleida.

“Hi ha voluntat de col·laborar i sumar sinergies entre els diferents agents de la zona de Balàfia i reconèixer la pluralitat del teixit associatiu de Lleida, a més de donar resposta a la necessitat d’espai que planteja el Club”, explicava la regidora Elena Ferre.

En paral·lel al procés participatiu que s’esmentava abans, tenint en compte que aquest procés pot ser llarg, la regidora del grup municipal, suggereix habilitar un espai a l’antic Convent de Santa Clara, per tal que el Club Ciclista Terraferma pugui continuar duent a terme les seves activitats.

Valorem que en el cas que no es pugui atorgar l’antic Convent de Santa Clara com a espai, s’hauria de contactar amb el Club i detallar altres possibles ubicacions, per oferir una alternativa gratuïta per desenvolupar les activitats del Club Ciclista Terraferma.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest