Proposem millorar les instal·lacions del Refugi dels Peluts i dinamitzar les adopcions d’animals

Posted on Posted in Ciutat capdavantera, Ciutat per viure, Ciutat valenta, Notícies and tagged , , , .

La candidata del comúdelleida Laura Bergés reivindica les accions que es van fer durant els dos primers anys de mandat quan, sota la direcció de Sergi Talamonte, es van abordar millores en la gestió i a les instal·lacions de Refugi dels Peluts, una feina que ha quedat a mig fer en aquest segon tram de mandat.

Encara falta molt per fer i cal continuar millorant les instal·lacions i dinamitzant les adopcions dels animals, sobretot d’aquells que fa molts anys que estan al Refugi“, afirmava la cap de llista. El comúdelleida proposa la signatura de convenis de col·laboració amb altres caneres municipals i comarcals.

A més, des del comúdelleida també es proposa la posada en marxa de programes de difusió dels animals del Refugi dels Peluts i ampliar també els serveis de dinamització i adopcions d’animals.

Durant els dos anys en què vam tenir responsabilitats de govern, el comúdelleida va posar en marxa un servei propi de dinamització i promoció de les adopcions amb la creació de xarxes socials pròpies.”

La candidata a les eleccions municipals del 28M, presenta un projecte d’ampliació i millores de les instal·lacions del Refugi dels Peluts a diferents organismes i institucions per aconseguir subvencions d’inversió.

En un altre àmbit d’actuació, considera que “cal fer accions contra les femtes de gossos a les voreres i parcs de la ciutat, com per exemple, l’estudi d’ADN dels excrements de gossos“. Laura Bergés explicava, a més, que no sols hi ha problemes amb els gossos sinó també amb els gats als carrers, proposava la recuperació del programa de CER de colònies felines, per a l’esterilització d’aquests.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest