Proposem que la comunitat educativa participi en l’elaboració dels nous plecs de menjador de les bressol municipals

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , .

Al juny finalitza la concessió del servei de menjador de les escoles bressol municipals, i des del Comú apostem per començar un procés obert, participatiu i transparent que aporti els canvis necessaris per la millora del plec de condicions ja que entenem que l’actual servei que reben els infants és manifestament millorable.
El plec de condicions que es va fer al Juliol del 2015 conté mancances de control de la gestió de seguiment del servei de menjador, amb temes claus com les actes de les reunions de seguiment del contracte o la sistematització de les fulles de puntuació mensual d’avaluació. Tampoc especifica com es fa el seguiment i el control de la qualitat dels productes oferts per la companyia licitadora. L’agrupació d’electors també adverteix que cal actualitzar els plecs de condicions de licitació del contracte a les exigències legals en matèria de prevenció d’abusos a menors.
Participació de la comunitat educativa per fer els millors plecs de menjador
Per fer possible aquest procés participatiu cal concretar quins agents hi prendran part i amb quina temporalitat. Proposarem en la comissió de Drets de les Persones un debat obert, que no sigui restringit a les aportacions de les formacions polítiques sinó que permeti la participació i escolti les aportacions de tota la comunitat educativa: Marea Groga, les AMPA de les bressol i els treballadors dels diferents centres educatius. Un procediment obert que va donar grans resultats en la darrera licitació del servei de menjador del Consell Comarcal.

Pel que fa a la temporalitat, per donar temps al necessari debat amb tots els agents, proposem que es posi en marxa al mes de març i que finalitzi al maig-juny.

 
 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest