PSC, Cs i PP tomben la reclamació del Comú i impedeixen que la rebaixa de les escoles bressol sigui a 1 de gener

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged , , , .

La Comissió d’Economia celebrada avui ha desestimat la reclamació a l’expedient d’ordenances fiscals 2016 que va presentar el Comú perquè l’aplicació de la rebaixa de la taxa de les Escoles Bressol aprovada en el ple d’ordenances de l’octubre fos efectiva a partir de l’u de gener. A banda del PSC també han desestimat l’avançament de la rebaixa de les bressol el PP i Cs, mentre que CIU, ERC-Avancem i Crida s’han abstingut.
El Comú ha fet una queixa davant la imposició de la regidora Montse Mínguez, que ha obligat a votar conjuntament tres propostes que no tenen res a veure entre elles. Mínguez ha inclòs en la mateixa votació la desestimació de la reclamació del Comú, la desestimació de la reclamació dels taxistes per pujar preus i l’estimació de la proposta del servei tècnic de la Paeria per modificar l’article 41 de l’ordenança general de recaptació. Com ha explicat el regidor del Comú Carlos González “Com és lògic, volíem una votació per separat de cadascun dels tres punts perquè no tenen res a veure entre ells, però la regidora s’hi ha oposat, una decisió insensata i sense ni un bri de sentit comú”. Per aquest motiu el Comú demanarà que la votació, en el ple, es faci per separat.
Com vam exposar en ple, enteníem que la rebaixa de la taxa de 125,5€ als 90, i també la reducció del preu del servei de menjador en 20€, no haurien d’esperar a l’inici del proper curs -com vol l’equip de govern- sinó que haurien d’entrar en vigor des de l’u de gener del 2016.

Al ple d'octubre va prosperar la proposta del Comú per rebaixar taxes de la bressol

Al ple d’octubre va prosperar la proposta del Comú per rebaixar taxes de la bressol


 
Reclamació Comú sobre escoles bressol

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest