CIUTAT PER TREBALLAR

Volem un municipi que generi ocupació i lluiti per la democratització de l’economia. Mereixem una Paeria que vetlli per una contractació pública de qualitat assegurant la igualtat d’oportunitats per a totes les empreses, amb una licitació per lots per a que petites i mitjanes empreses puguin optar a contractes municipals.

La contractació pública ha de ser un veritable motor de l’economia local i de l’evolució cap a un model econòmic més just: treballem per reforçar l’aplicació de clàusules socials, laborals, ambientals i fiscals per una economia més justa.

Volem que s’impulsi la marca “Horta de Lleida” i també un pla de manteniment i modernització de polígons industrials. Defensem el teixit empresarial de la petita i mitjana empresa, les cooperatives i el comerç de proximitat, a més d’una economia social i solidària.

Apostem per mantenir vius i potenciar els ecosistemes comercials de barri perquè la construcció de grans centres comercials als afores de la ciutat suposaria la desaparició del carrer major i de la Lleida que coneixem i estimem. Apostem pels mercats municipals i defensem el comerç que ens caracteritza.