Reclamem al govern complir amb els acords per a la millora del barri de Pardinyes.

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat capdavantera, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , , .

Demanem explicacions al govern respecte l’incompliment de mesures d’actuació al barri de Pardinyes aprovades des de fa mesos i que estan pendents de compliment, en matèria d’il·luminació, neteja dels accessos a la ciutat, eliminació dels plàstics al mercat, o aplicació del sistema de bonificació i recàrrec del Porta a Porta.

Al llarg del mandat s’han aprovat diverses resolucions que estan encara pendents de compliment i esperem que demà el govern doni explicacions al Consell de Zona de per què no s’han tirat endavant i quina és la previsió que té d’acció al barri per al que resta de mandat“, ha explicat el regidor Sergi Talamonte.

En aquesta línia, demanem que es doni el compliment a la proposta de resolució per a la millora de la il·luminació deficitària que hi ha al carrer Xavier Puig Andreu. Es tracta d’una mesura reivindicada també per l’associació de veïns i veïnes, i que el comúdelleida va reclamant des que va ser aprovada l’octubre del 2021.

Seguint amb els acords que no s’han complert, el sistema de bonificació i recàrrec en el Porta a Porta, que es va aprovar l’any passat, no s’està aplicant efectivament per tal de promocionar la participació del Porta a Porta. “El sistema de bonificació i recàrrec es va aprovar per al 2022 i s’hauria d’estar aplicant per tal de promocionar la correcta participació en el Porta a Porta i premiar a les famílies que estan contribuint a una gestió dels residus que en redueix l’impacte ecològic” ha reivindicat Sergi Talamonte.

Seguint en l’àmbit de la neteja, reclamem la neteja dels accessos a la ciutat per la carretera de Corbins i dels solars al voltant de la deixalleria,així com accions contundents de la regidoria de Mercats per acabar amb els plàstics del mercat de Pardinyes que embruten el barri i els camps de cultiu dels afores. “No entenem la incapacitat de la regidoria per establir un sistema de reducció i recollida dels plàstics al mercat de Pardinyes, que estan generant un sobrecost setmanal de neteja de l’ajuntament

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest