Rodamilans desconeix que hi ha més de 200 infants de Lleida sense beca menjador i el Comú li farà arribar la documentació del Consell que ho acredita

Posted on Posted in Consell Comarcal, Notícies, Paeria and tagged , .

La carta que avui signa el regidor Rodamilans sobre el que ha fet la Paeria en beques menjador ens inquieta encara més perquè una qüestió social d’aquesta magnitud entenem que mereix compliment de compromisos i no fugides d’estudi.
Davant la petició del Comú perquè la Paeria compleixi el compromís de cobrir les beques menjador, el regidor de drets a les persones diu desconéixer que hi ha 221 infants que encara no han rebut l’ajut que tenen atorgat. Una informació que se’ns va facilitar, amb tot detall i amb la documentació que l’acredita, després d’una reunió amb el tècnic del Consell Comarcal del Segrià i un altra amb la presidenta i el vice-president d’aquest ens, governat per CIU i PSC i que s’encarrega de la gestió de les beques menjador.

Ens sembla molt greu que el sr. Rodamilans no es comuniqui com toca amb el Consell i asseguri que no té coneixement que més de 200 alumnes de Lleida porten tot el curs sense gaudir d’una beca menjador que els ha estat concedida amb un informe favorable dels propis Serveis socials de l’ajuntament.
Per posar-lo en coneixement de la situació, demà en la comissió de serveis a les persones li farem arribar al regidor la informació que ens va facilitar el Consell Comarcal, amb el prec que posi fil a l’agulla perquè cap infant de Lleida es quedi sense beca menjador, encara que siguem ja a dos mesos del final de curs.

Carta al director al sr Sergi Talamonte (beques menjador)
 
 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest