S’aprova la nostra proposta per ampliar el servei de transport a l’Horta

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat capdavantera, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , .

Marina Pifarré, representant del comúdelleida a la Comissió Territorial de l’Horta s’ha aprovat la proposta del comú per millorar el servei de transport a l’Horta. “S‘haurien de buscar més línies d’autobusos i buscar totes aquelles zones de l’horta que no disposen del servei de transport“.

Des del comúdelleida s’ha proposat incrementar les parades de taxis de l’Horta a la trama rural de Lleida “per tal d’evitar una discriminació en la ciutadania, ja que zones com el Terme de Grealó, Quatre Pilans que manquen de servei.” La Marina Pifarré ha afegit que hi ha altres zones de l’Horta que haurien de reforçar el servei, com la part de Marimunt, Llívia o Montacada.

Seguint amb aquesta línia, el comúdelleida també ha aprovat l’augment de les parades en la trama urbana, aprofitant així totes les parades d’autobusos de la ciutat per aquest ús. “Cal més horaris per al servei de transport a les partides de l’Horta, que seguin més periòdics perquè la gent de l’horta no sols hi compten amb 4 horaris durant tot el dia.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest