Si es vol reduir l’accidentalitat, per què s’amaga durant 2 mesos que el radar mòbil ja està multant?

Posted on Posted in Notícies, Paeria.

El cotxe radar porta gairebé 2 mesos en servei pels carrers de Lleida sense que ningú n’hagi informat als ciutadans. Ni als grups municipals, que se n’han assabentat a través dels mitjans de comunicació malgrat que hi va haver comissió de Serveis Públics externalitzats justament dijous de la setmana passada, on l’equip de govern va mantenir silenci sobre aquesta qüestió. Per a què serveix aquesta comissió si ni tan sols informa als grups de qüestions com aquesta?
En declaracions al ple de desembre, el mateix alcalde de Lleida Àngel Ros deia: “El sol fet de saber que hi ha radars ja baixa la velocitat mitjana”. Des d’aquest punt de vista, resulta incomprensible que l’equip de govern hagi ocultat la presència del radar mòbil durant gairebé 2 mesos. Per quin motiu?

FOTO Nou radar mobil aviat a SEGRE

Imatge de Segre


El Comú es pregunta si l’explicació per a que surti ara el radar mòbil recau en les negociacions opaques i a esquenes de la ciutadania que manté Ros amb la concessionària. I mostra preocupació davant la possibilitat que elements com els radars, que haurien de tenir com a únic objectiu la reducció de la sinistralitat a la nostra ciutat, puguin estar al servei de satisfer l’afany recaptador d’algú, enmig del desgavell que hem viscut en la gestió d’aquest servei. Per quin motiu es decideix treure ara el radar mòbil, quan havia estat aparcat des del passat mes de maig fins ara a la caserna de la guàrdia urbana? El fet que ja hagin passat les eleccions municipals i la resta de processos electorals, hi té res a veure?

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest