S’inicien les votacions telemàtiques en les primàries de l’agrupació ciutadana del Comú de Lleida

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , , , , , , , .

Poden votar els més de 2.000 adherits, mentre que dissabte hi haurà taules de votació en diferents punts de la ciutat per obrir la participació a tots els lleidatans i lleidatanes que vulguin prendre part en l’elecció dels candidats que conformaran aquesta candidatura. Una agrupació d’electors que posa en pràctica els principis de participació, col·laboració i confluència de persones de molt diversa procedència per a un objectiu comú. Diumenge 29, en assemblea extraordinària a l’Ateneu Popular de Ponent a les 10h, escollirem el/la cap de llista entre els més votats.
Desenes de persones adherides al Comú han pres part ja en el procés en les primeres hores de votació telemàtica a les primàries, que hem ajornat unes hores per donar tota la seguretat que el procés requereix. S’hi presenten 14 candidates i candidats diversos: treballadors de l’àmbit públic i del privat, petits empresaris, autònoms, aturats, vinculats a la universitat,… “Gent comú que ha optat per una politització no professional des de la indignació i la consciència que una candidatura ciutadana és la manera de construir el canvi necessari per una Lleida millor”.

Candidats 3

Candidats a les primàries del Comú (en falta un, que no va poder assistir-hi)


Els que votin, sigui per via telemàtica o dissabte en les parades al carrer, escolleixen cinc dels candidats i candidates que es presenten per conformar la llista electoral del Comú, i que coincideixen en la voluntat de servei públic: “No som professionals de la política. Som lleidatanes i lleidatans amb ganes i compromís per transformar la Paeria i la ciutat, posant les persones i el bé comú com a prioritat”.
Els vots emesos determinaran l’ordre de la llista, i el dia 29 escollirem en assemblea el/la cap de llista entre els candidats i candidates més votats i que es presentin voluntàriament per encapçalar l’agrupació d’electors.
El comúdelleida es presenta a les eleccions municipals de Lleida amb una agrupació d’electors que defensa la transparència, la participació i el bé comú com a principis fonamentals de la gestió de la Paeria. La confecció de la llista ha estat oberta a tothom compromès amb aquests principis i l’ordre dels candidats i candidates el fixem en un procés participatiu.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest