Sol·licitem la millora de les escales i la passarel·la de vianants sobre les vies de l’Estació de Lleida

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat capdavantera, Ciutat democràtica, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , , .

El comúdelleida ha demanat millorar de manera urgent la passarel·la de vianants que travessa les vies de l’Estació de Lleida.

Aquesta petició respon a nombroses queixes per part dels veïns i veïnes dels diferents barris sobre les condicions de manteniment de la passarel·la i altres espais públics de la ciutat“, reclamava la regidora del comúdelleida Laura Bergés.

Des del comúdelleida, es critica ell manteniment d’aquesta passarel·la, a més de ser una infraestructura clau per la mobilitat, la passeral·la cal que sigui segura i accessible per tothom.

El comúdelleida subratlla que la passarel·la és només un exemple dels molts espais públics que necessiten una intervenció urgent. “Les mancances de manteniment es poden observar a tota la ciutat, i això no només afecta l’estètica dels espais públics, sinó també la seguretat de la ciutadania“, ha afegit la regidora.

A través d’aquesta demanda, el comúdelleida busca que el govern municipal prengui mesures immediates per adecentar i mantenir la passarel·la de vianants, així com per abordar de manera integral el manteniment dels espais públics a Lleida.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest