Demanem accions concretes per millorar els serveis socials municipals

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per treballar, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , .

El comúdelleida insta una millora de les condicions laborals i els recursos disponibles en l’àrea de Participació i Serveis Socials de l’Ajuntament.

En una pregunta presentada a la Comissió d’Innovació, la regidora Laura Bergés, ha expressat la seva preocupació sobre la capacitat del personal i les condicions laborals per complir amb els objectius de millora de l’atenció social i els plans comunitaris.

Cal desenvolupar un pla de millora dels serveis socials que s’integri amb les polítiques de reforç comunitari i pràctiques restauratives“, defensava la regidora del comúdelleida, Laura Bergés. Des del comúdelleida, es considera fonamental reforçar les àrees dels serveis socials, “davant de l’increment de les necessitats socials, és evident que les àrees d’atenció social experimenten un estrès que requereix una millora en el funcionament dels serveis“, reclamava la regidora.

En aquest sentit, el comúdelleida planteja realitzar un procés d’anàlisi exhaustiu de la situació dels serveis socials municipals per identificar les mancances i potencialitats, com a pas previ a l’elaboració d’un pla de millora integral. El grup municipal reitera el seu compromís en la millora contínua dels serveis socials, apostant per una gestió transparent i participativa que respongui eficaçment a les necessitats.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest