La Paeria signa convenis amb tres entitats animalistes per fomentar les adopcions del CAAC

Posted on Posted in Ciutat amable, Notícies, Paeria and tagged , , , , , .

La Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica signarà convenis de col·laboració amb 3 entitats animalistes i protectores de Lleida per cedir en adopció animals del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC), després que la comissió informativa celebrada avui, 16 d’abril de 2020, tractés la gestió del Centre i l’aprovació del text dels tres convenis.

Els convenis proposats són amb l’ “Associació Amics dels Animals del Segrià”, la “Protectora Lydia Argilés” i l’ “Asociación para el Apadrinamiento y Tutela de Animales Ancianos de Perreras y Refugios: Proteger Los Inocentes”. Els acords han d’aconseguir augmentar les adopcions del CAAC perquè els animals que acull el Centre, que han estat abandonats i rescatats al municipi de Lleida, hi estiguin el període més breu que es pugui. L’objectiu de la signatura d’aquests convenis, doncs, és coordinar esforços entre entitats i la Paeria per millorar el benestar animal i aconseguir incrementar les adopcions del CAAC, fent que els animals hi estiguin el mínim de temps possible.

En l’actual situació de crisi, provocada per l’emergència sanitària del Covid-19, no s’ha aturat l’activitat a la Regidoria i la millora en la gestió del CAAC és una de les línies de treball importants: vetllar per la cura dels animals de companyia i perquè el màxim de gats i gossos tinguin una llar.

Les entitats animalistes treballen activament en la protecció i defensa dels animals i en l’impuls per a la seva adopció, pel que la coordinació en aquesta tasca i les solucions per garantir l’atenció i les mesures de seguretat i higiene necessàries, poden afavorir que els gats i els gossos tinguin una nova família.

 

Fotografia d’arxiu, de Javi Martín.

 

Fotografia d’arxiu, de Javi Martín.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest