La rebaixa del preu de les Escoles Bressol ens va deixar aquestes perles

Posted on Posted in Paeria and tagged , , .


Amb els vots favorables de CIU, ERC i Crida, el Comú va tirar endavant la nostra proposta de rebaixar la taxa d’Escoles Bressol 125,5€ als 90€, i també la reducció del preu del servei de menjador en 20€ mensuals. Com veureu, però, el vídeo evidencia diversos posicionaments de l’equip de govern que convé tenir en consideració:

  • Des del primer minut, la regidora Montse Mínguez intenta evitar la votació apel·lant a la necessitat de fer un debat conjunt més endavant, segons ella, per “deixar més temps per assolir totes les sensibilitats en el tema de la tarifa”. Quan veuen una votació perduda apel·len a un debat que fins ara mai han proposat, senyora Mínguez?
  • El vídeo té dos perles més: el PSC vota en contra de rebaixar el preu de les bressol. Però, atenció, quan el comproven que l’abstenció de PP i Cs fa guanyadora la proposta del Comú rectifiquen el seu sentit de vot per dir que “volien abstenir-se i no votar en contra”. El vídeo parla per si sol sobre la voluntat de l’equip de govern de maquillar el vot en contra a una mesura que vol fomentar l’accés igualitari cap a l’educació pública.
  • Per reblar el clau, com escoltareu, Àngel Ros ens interpel·la preguntant “Jo no sé quins interessos defensen”. Doncs li responem, sr. Alcalde. Defensem els interessos de les famílies que veuen com el preu que fixa el seu ajuntament per accedir a les escoles bressol municipal és desorbitat. Defensem que la Generalitat rectifiqui i pagui el que pagava per cada plaça. Però tenim clar que encara que l’actitud de l’administració autonòmica sigui impresentable, un govern ha de tenir clar en tot moment les seues prioritats. I entenem que l’educació pública per a tothom hauria d’estar per davant de tantes partides que res tenen a veure amb els drets socials de la població.
Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest