Acusem el govern de talar i deixar morir arbres de la zona de Prat de la Riba

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per viure, Notícies and tagged , , .

La candidata a les eleccions municipals del proper 28 de maig, Laura Bergés, ha denunciat la desidia del govern de la Paeria, i en especial a l’àrea d’urbanisme, per la negligència en el manteniment de l’arbrat de la ciutat.

Des del comúdelleida assegurem que en el transcurs de les obres de remodelació de l’avinguda Prat de la Riba s’han suprimit arbres que feia molts anys que hi eren i que, per contra, altres que feia relativament que estaven plantats, han mort per falta de reg o de cura.

Hem d’assegurar no només el creixement, sinó el manteniment dels arbres a la ciutat per poder tenir ombra als carrers, i per això cal tenir un sistema de reg òptim“, defensa el regidor i número 2 de la candidatura, Sergi Talamonte.

En alguns casos, els arbres que estan en mal estat eren arbres històrics de l’antiga vorera, mentre que altres arbres s’havien reposat en les plantacions dels anys 2020 i 2021, accions que es van impulsar quan el comúdelleida osentava responsabilitats dins del govern municipal.

Aquests arbres morts se sumen a les desenes d’arbres que es van perdre per falta de cura l’estiu passat a les zones del carrer Camp de Mart, Avinguda Barcelona a Cappont, Plaça Sant Pere al Secà i ara a Prat de la Riba, fets que ja es van denunciar pel comúdelleida l’any passat“, lamenta Laura Bergés, que planteja l’increment d’arbrat a la ciutat com una de les seves prioritats.

Proposem millorar el seguiment que es fa a les companyies de jardineria i ser més exigents en el compliment dels compromisos contractuals, a més d’assegurar que l’ajuntament ha de tenir instruments per supervisar millor les tasques de manteniment de les zones verdes i arbrat de la ciutat.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest