Convocatòria Assemblea del Comú de Lleida

Posted on Posted in Notícies.

Assemblea Comú de Lleida

1 de febrer de 2015
10h – Ateneu Popular de Ponent

El comúdelleida afronta al febrer un mes decisiu per al futur del projecte. Estem recollint signatures per conèixer el suport popular a la proposta i, d’altra banda, estem fent visible la nostra opció política a través de les denúncies de la mala gestió i l’opacitat de l’ajuntament de Lleida. El proper diumenge, celebrem una nova assemblea per continuar endavant. Hem de debatre i aprovar temes com el codi ètic i el marc organitzatiu, tractar el funcionament de les primàries per confeccionar la llista i dissenyar el calendari d’accions.

El Comú només és possible si tots i totes participem. T’esperem a l’assemblea.

Ordre del dia:
 1. Resum i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior
 2. Informació dels grups de treball:
  • Campanya ‘Suma i Som-hi’.
   Al llarg del l’últim mes, s’han posat en marxa accions per donar a conèixer el projecte del Comú i per recollir les signatures necessàries per continuar endavant: parades informatives al carrer, denúncia pública sobre la privatització dels radars, al·legacions als pressupostos 2015, enganxada de cartells i repartiment de fulletons informatius.
  • Finançament.
   La comissió de tresoreria i finançament exposarà l’estat de comptes del Comú (podeu consultar el document a 31 de desembre de 2014), les despeses que hem tingut en material de campanya (cartells, fulletons, fulls de signatures, bons, llibretes) i les campanyes de finançament iniciades fins ara, com són la venda de bons i les possibilitats de domiciliació de quotes.
  • Programa.
   A partir de la proposta de programa adoptada en anteriors assemblees, s’han començat a activar els grups de treball per desenvolupar el programa.
   Destaquem la proposta de programa agrari per a les municipals que fa arribar la la Red Agroterritorial i que es treballarà amb persones i entitats del món agrari de Lleida.
   El grup dedicat a drets socials també comença ronda de reunions amb entitats i persones del sector.
 3. Presentació, propostes i aprovació del Codi Ètic del comúdelleida.
  En la darrera assemblea, un dels grups de treball va elaborar una proposta de codi ètic, que va quedar pràcticament aprovat amb l’excepció del punt que fa referència a les limitacions de sous dels càrrecs electes. Aquí podeu consultar la proposta de Codi Ètic amb el punt que cal acabar de consensuar.
 4. Presentació, propostes i aprovació del marc organitzatiu.
  Un dels grups de treball de la darrera assemblea va elaborar la proposta que podeu consultar en aquest enllaç, tot i que no va haver temps per exposar-la i poder-la debatre.
 5. Proposta per a l’organització de les primàries.
  A partir de les primeres propostes que es van fer a la darrera assemblea, el grup dedicat a elaborar el sistema de primàries està estudiant les diferents possibilitats que es fan servir a altres països per començar a elaborar el funcionament d’elecció de les persones que conformaran la llista.
 6. Calendari per al proper mes.
  Durant el mes de febrer cal dedicar un esforç especial a la recollida de signatures al carrer i a la visibilització del projecte del comúdelleida. Fa falta establir un calendari amb les persones voluntàries per a poder afrontar aquesta etapa del procés.
 7. Precs i preguntes.

La previsió és que la reunió s’allargui durant tot el matí fins a l’hora de dinar.
Com sempre, hi haurà servei de cangur per a les criatures i us agrairem que ens feu saber si el voleu utilitzar.

Assemblea Comú de Lleida

1 de febrer de 2015
10h – Ateneu Popular de Ponent

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest