Davant l’allau de robatoris a l’horta, el Comú exigeix a la regidora Mestres que atengui els veïns

Posted on Posted in Notícies, Paeria and tagged .

L’horta de Lleida pateix aquests dies una allau de robatoris fins al punt que en 2 setmanes n’hi ha hagut 9 només a Vallcalent, Boixadors i al camí de la Mariola. Davant la gravetat de la situació i després d’escoltar els veïns i veïnes de l’horta, el Comú ha fet arribar un prec a la regidora de seguretat ciutadana, Sara Mestres, perquè l’horta estigui atesa per efectius policials 24 hores al dia.
Denunciem la manca d’efectius dels mossos d’esquadra per atendre els veïns, i donem tot el suport a l’equip de govern en aquesta legítima demanda, alhora que exigim que la regidora faci les actuacions necessàries per aconseguir major desplegament dels mossos d’esquadra a l’Horta de Lleida.
Però la manca de mossos mai pot ser mai l’excusa perquè l’ajuntament deixi desatesos a 5.000 ciutadans que viuen en una extensió de 12.000 hectàrees, i menys encara enmig de l’actual proliferació de furts. Per això en el prec també demanem que la guàrdia urbana desplegui de forma immediata efectius a l’Horta de Lleida mentre no es realitzi una dotació d’efectius adient dels mossos d’esquadra en aquest indret de manera regular.
Després d’haver parlat amb els veïns, exigim que s’acabi amb l’abandonament de l’horta i que s’atengui amb la urgència que requereix la demanda dels veïns de disposar, com a mínim, d’una patrulla dia i nit.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest