Demanem fer el conveni entre el Centre d’Acollida d’Animals d’Alcanó i el Refugi dels Peluts

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per viure, Ciutat valenta, Comú de Lleida and tagged , , , , , .

El comúdelleida urgeix al govern a negociar un conveni específic entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Segrià per derivar animals al Centre d’Acollida d’Animals comarcal per cobrir la saturació de l’espai del Refugi dels Peluts.

«Lleida ciutat ha de poder fer ús del centre d’acollida d’animals comarcal a un preu just, per complementar els serveis del Refugi dels Peluts, actualment saturat», reclamava la regidora del comúdelleida, Laura Bergés.

«Per això reclamem que el govern negociï amb el Consell Comarcal un conveni específic, que ens permeti aprofitar millor els recursos públics del territori i que tingui en compte la mida de la ciutat i l’esforç que ja fa en la prestació del servei d’acollida d’aniamals».

Actualment, l’Ajuntament està complementant els serveis del Refugi dels Peluts amb un contracte amb residències privades per l’allotjament de 15 gossos, per cobrir la falta d’espai a la canera municipal, amb un cost de gairebé 60.000€ per al 2023-2024.

Per aquesta raó que el comúdelleida expressa la necessitat de «signar un conveni amb el Centre d’Acollida comarcal, per així complementar els serveis que es presten al refugi municipal, i garantir la correcta atenció als animals», defensava la Laura Bergés.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest