Des d’ara podeu consultar l’agenda pública de tots els regidors del govern en un format més senzill i amb una setmana d’antelació

Posted on Posted in Ciutat democràtica, Paeria and tagged , .

Des del Comú de Lleida sempre hem defensat que cal fer públiques les agendes de les persones electes, càrrecs directius i membres del gabinet de l’Alcaldia, per això celebrem que la Paeria faci públiques les agendes de tots els regidors del govern en un format més senzill i amb una setmana d’antelació.

Des del passat mandat el nostre grup va optar per fer públiques les agendes dels seus regidors, com marca el Codi ètic del Comúdelleida en l’apartat “dels principis ètics dels càrrecs electes” per tal de fer visible amb qui es reuneixen i els temes que es tracten.

Des d’ara la Paeria dóna compliment al compromís de la corporació en matèria de transparència i a les prescripcions de la normativa corresponent, i es poden consultar les agendes de tots els regidors amb un format més senzill i més traçable, ja que inclou no només els actes de la jornada següent, sinó a setmana vista. També es pot consultar l’històric d’actes, en obert i en “viu”, ja que els actes i reunions s’incorporen al moment i són transparents per a la ciutadania.

En els següents enllaços, podeu consultar les agendes individuals dels regidors del Comú de Lleida:

Agenda pública Sergi Talamonte

Agenda pública Elena Ferre

Per no duplicar tasques, us emplacem a consultar les agendes públiques al web de la Paeria. Al canal de difusió de telegram “Agenda Pública Comú de Lleida” hi hem afegit el link de la nova agenda pública des d’on és consultable l’agenda dels regidors del Comú de Lleida i de tots els regidors de govern:

Agenda pública de tots els regidors/es de govern

Es preveu que en el mes d’octubre s’inclogui l’agenda de tots els electes de l’oposició i abans d’acabar l’any dels càrrecs directius i membres del gabinet de l’Alcaldia.

Per últim, i arran de la posada en marxa de l’agenda pública, també es treballarà tal com es va aprovar en la Comissió Especial de la Transparència per donar compliment al registre dels grups d’interès i es realitzarà la integració amb el registre de grups d’interès de Catalunya.

Elena Ferré i Sergi Talamonte

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest