La Paeria inicia la modificació de la qualificació del Bosquet de Palauet perquè esdevingui el setzè Parc Urbà de Lleida

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat per viure.

La Paeria ha iniciat els tràmits per modificar la qualificació del Bosquet de Palauet, una zona d’unes 3 hectàrees situada a la Bordeta, amb l’objectiu que es converteixi properament en el 16è parc urbà de Lleida, segons ha anunciat el tercer tinent d’alcalde i regidor de Transició Ecològica, Sergi Talamonte, en la visita que ha fet al Bosquet. «El Bosquet de Palauet és un gran patrimoni natural per a la ciutat, una àrea de verd públic llargament reivindicada pel veïnat de la Bordeta, que ha de gaudir de la màxima protecció per a que les generacions futures continuïnt tenint aquesta magnífica zona d’esbarjo i salut» ha explicat Talamonte.

Tal com havien sol·licitat veïns de la Bordeta en el seu Consell de Barri, el Bosquet s’integrarà així al sistema de Parcs Urbans del municipi, fet que comportarà una major protecció urbanística d’aquesta àrea d’esbarjo. Serà el setzè parc urbà, al costat dels del Turó de la Seu Vella, el de Gardeny-Templers, Vallcalent-Mariola, Ciutat Jardí, Hospitals-Balàfia, Secà de St. Pere-Marimunt, Riu Segre, Camps Elisis, Polígon Industrial, Magraners-Quatre Pilans, Canal de Seròs, Rufea-Instituts, Caparrella, Castell de Raïmat i el Vilot de Sucs.

La modificació de la qualificació del Bosquet de Palauet es preveu que s’allargui uns mesos.

Bosquet de Palauet

Bosquet de Palauet

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest