La Rambla de Corregidor Escofet guanya 1000 m2 de zona verda i completarà la seua transformació amb la plantació de 50 arbres aquest hivern

Posted on Posted in Ciutat per viure, Notícies, Paeria and tagged , .

Avui finalitza la primera fase de les tasques per transformar la rambla de corregidor Escofet en una zona més verda, uns canvis que han consistit en modificar una part del paviment d’arena i formigó per incorporar 1.044 m2 de zona verda, repartida en 20 nous espais de gespa i que continuaran a l’hivern amb la plantació de 50 arbres.

La remodelació de la rambla es completarà a l’hivern amb la plantació de més arbrat, de diferents varietats, que permetran guanyar zones d’ombra, i amb la incorporació de zones arbustives al llarg del recorregut. «Hem fet que la rambla de Pardinyes sigui més verda, com en el seu dia van demanar els veïns de Pardinyes, i hi plantarem més arbres per guanyar ombra» ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Sergi Talamonte, que ha visitat avui les reformes. «Cal facilitar, i més encara en temps de pandèmia, que la ciutadania tingui espais verds i amplis a l’aire lliure per fer salut, passejar i anar en bicicleta mantenint les distàncies».

Els treballs han servit també per reposar el sistema de reg i instal·lar escomeses noves. «Estem posant eines per corregir de forma contundent un manteniment que durant molts anys va ser molt deficient, fet que va provocar problemes diversos entre els quals la mortaldat de molts arbres per falta de reg».

La Rambla de Corregidor Escofet guanya 1000 m2 de zona verda

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest