Les primàries del Comú es tanquen amb 1151 participants, el doble que al 2015

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Notícies, Paeria and tagged , , , .

La primera volta de les Primàries del Comú de Lleida s’ha tancat aquest diumenge a les 20h amb una participació total de 1151 persones. 1038 han votat de forma presencial en les taules habilitades, mentre que 113 ho han fet telemàticament a través de la nova plataforma online de participació, que romandrà activa per a futures consultes.

El Comú de Lleida vol agrair la participació a tota la gent que ha pres part en aquest exercici de radicalitat democràtica, i a les més de 60 persones, entre voluntàries i fedatàries, que han fet possible el procés. Valorem com a molt positiva la participació assolida en les primàries, que fa que el Comú se senti legitimat per la ciutadania per presentar-se a les municipals.

Sobre les 20h ha començat l’escrutini al local del Comú (c/Enric Pubill “Lo Parrano, 8) en el qual participen una desena de persones del Comú de Lleida, de Catalunya en Comú i de Podem. Per oferir la màxima transparència, és obert per a que tothom qui vulgui pugui venir a supervisar el procediment. Els mitjans gràfics també podran venir a fer la seua feina des de les 20h. A causa de l’alt nombre de vots, els resultats de la primera volta de primàries no es faran públics fins demà dilluns, ja que preveiem que l’escrutini s’allargui més enllà de les 12 de la nit.

Amb els resultats obtinguts celebrarem el proper diumenge 3 de març a les 10h al local del Comú l’Assemblea on, en la segona volta de les primàries, proclamarem la llista electoral amb la qual es presentarà el Comú de Lleida a les municipals, en confluència amb Catalunya en Comú i Podem.

L’assemblea escollirà per consens qui encapçala la llista electoral. La persona serà escollida d’entre les que hagin estat votades per almenys el 5% dels votants i manifestin conformitat per encapçalar la llista. La llista es completarà amb els candidats/es a segon tram i l’ordre es decidirà en assemblea, a proposta de la Comissió de candidatura.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest