Ni un euro en venda de solars al 2016, quan la Paeria havia previst ingressar 6 milions

Posted on Posted in Notícies and tagged , , .

La Paeria no ha liquidat ni un euro dels 6,1 milions previstos en concepte de venda de solars per 2016. Un any més, l’equip de govern va fer uns pressupostos irreals, fet que acaba alterant o fins i tot impedint determinades inversions necessàries. No ens podem permetre deixar de finançar al voltant d’una quarta part de les inversions per incompliment de les previsions en venda de solars. “Fer els comptes posant ingressos del tot irreals impedeix determinades inversions necessàries i ens obliga a obtenir ingressos d’altres partides, aquesta és la conseqüència de sobredimensionar la previsió de venda de solars” resumeix el regidor del Comú de Lleida Carlos González.
La Paeria ha inflat la previsió d’ingressos per venda de solars en 31 milions d’euros els darrers 8 anys

El Comú considera inadmissible que sobre una previsió conjunta de 33,4 milions d’euros en venda de solars en els darrers 8 anys, ens hàgim quedat en 2,4 milions d’ingressos reals. Per això demanem seriositat i rigor, una reflexió que fem extensiva a les formacions que han donat suport a aquests pressupostos, Cs i PP. Des del Comú proposem que els propers pressupostos es facin amb responsabilitat, ajustant la previsió d’ingressos per venda de solars a la realitat.
La manipulació comptable per treure pit amb números ficticis, del tot desajustats de la realitat, demostra no només una deficient gestió del diner públic, sinó que desvirtua el caràcter inicial de les inversions programades en el pressupost. Un nou exemple sobre el nul rigor en els comptes d’aquest equip de govern, que se suma a molts d’altres, com el fet d’haver tornat a inflar les dades, en aquest cas un 81%, per presentar-se com la ciutat catalana amb més inversió social quan en realitat segueix per sota del 10è lloc entre els municipis de més de 50.000 habitants.
Celebrem que, pel que hem vist publicat als mitjans, enguany ja superem les vendes de 2016. Malgrat estar només al març, ja hem anat més enllà dels 0 euros de l’any passat.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest