Trobada amb l’alcalde de Raimat per comentar les necessitats de l’EMD

Posted on Posted in Ciutat capdavantera, Ciutat per viure, Comú de Lleida and tagged , , , , .

La regidora del comúdelleida Laura Bergés, s’ha reunit aquest matí amb Ivan Fernàndez, president de l’EMD de Raimat i part de l’euip, per tractar les diferents propostes de millora de serveis a l’EMD i les seues reclamacions pressupostàries.

Coincidim amb l’Ivan que cal una proposta i un treball conjunt per millorar el transport públic a l’EMD de Raimat, augmentant les freqüències en la línia d’autobusos interurbans que els uneix amb la ciutat de Lleida“, afirmava la regidora Laura Bergés.

Seguint amb aquesta línia, s’ha comentat també la necessitat d’implantar el servei de trens, restablint el servei de la línia de Monsó, amb parada a Raimat, que necessita un nou baixador. “Valorem positivament la proposta d’introduir un baixador dins el municipi, perquè els trens Rodalies de la línia de Montsó parin a Raimat“, reclamava la regidora del comúdelleida.

Durant la reunió també s’ha posat sobre la taula l’àmbit de seguretat i la necessitat de millorar els espais de les escoles de Raimat. “Cal un pressupost per fer una actuació de millora en el pati de l’Escola Bressol i per millorar els aïllaments i finestres de l’escola de primària, a més de col·locar il·luminació al voltant de les Escoles“, defensava la Laura Bergés.

La dotació pressupostària per assumir la gestió del cementiri i arranjar-lo, o el pressupost per a la millora de l’accessibilitat de les voreres del carrer Major, han estat altres de les necessitats pressupostàries que han sortit a la trobada.

 

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest