El Comú aconsegueix 573 participants en les primàries per la candidatura ciutadana

Posted on Posted in Notícies and tagged , , , , , , , , , .

Fem una valoració molt positiva i carregada d’agraïment per la implicació de la gent en aquest procés novedós, democràtic i del tot horitzontal pel qual la ciutadania escull l’ordre de la llista amb la qual es presentarà l’agrupació d’electors als comicis del mes de maig. A les 8 del vespre hem tancat les votacions en les 8 taules coordinades per 40 voluntaris, i aquesta nit la comissió electoral integrada per 3 persones farà l’escrutini. L’Assemblea que tindrà lloc demà a les 10h a l’Ateneu Popular de Ponent establirà l’ordre dels 14 candidats a la llista, tenint en consideració els vots i també els criteris de paritat que estableix la llei, i decidirà la persona que encapçala la llista.
Primàries Comú 3
Durant tota la jornada han participat 397 persones a les taules de votació més les 176 persones que van votar telemàticament entre dimecres i divendres, sumant un total de 573 vots. Una participació que entenem que dóna encara més legitimitat a la candidatura ciutadana, que ja compta amb més de 2.000 persones adherides.
Cada taula ha comptat amb una persona fedatària que ha supervisat el correcte desenvolupament de la votació i que ha comprovat, a través d’un aplicatiu web on s’introduïa el número del DNI dels votants, que cap persona ha votat dues vegades.
L’assemblea de demà a les 10h a l’Ateneu Popular de Ponent servirà per votar la persona que encapçala la llista entre els que vulguin optar-hi i hagin obtingut a les primàries més del 5% dels vots. Les persones assistents a l’assemblea votaran qui creuen que ha d’encapçalar la candidatura del Comú de Lleida. A partir d’aquí, es confeccionarà la llista definitiva que farem pública demà, seguint els criteris de paritat i de vots obtinguts a les primàries obertes. Hem ordenat la llista perquè així ens hi obliga la llei, però remarquem que la candidatura la conformaran un equip de persones que respon i respondrà al mandat polític d’una assemblea oberta a la participació de tota la ciutadania, segons estableix el marc organitzatiu aprovat pel Comú.
Taula votacions primàries Comú de Lleida

Taula Votants
Plaça Europa 60
Mercat Pardinyes (matí) 33
Plaça Ricard Vinyes 44
Espai Funàtic 101
Mariola 57
Plaça Paeria 58
Cappont 44
Vot telemàtic (de dimc. 25 a divendres 27) 176
Total votants primàries 573

 

Primàries Comú 8

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest