Trobada amb representants de l’Associació Veïnal de Cappont

Posted on Posted in Ciutat amable, Ciutat capdavantera, Ciutat democràtica, Ciutat per viure and tagged , , , , .

El grup municipal ha traslladat tot el seu suport a la tasca de defensa de la convivència que fa l’Associació Veïnal, amb qui han comentat també les demandes del barri per millorar la il·luminació i el civisme i potenciar els Camps Elisis com un espai de gaudi familiar.

La presidenta de l’Associació Veïnal, Veni Ros, i la regidora del comúdelleida han compartit la preocupació pel creixement d’un discurs d’hostilitat envers la comunitat musulmana i contra la pròpia associació veïnal, que malmet la convivència al barri. «Compartim la preocupació per l’incivisme que vivim quan no es vol admetre una part de la població que forma part del barri i amb la qual no hi ha cap problema, menys el que alguns volen crear atacant la llibertat de culte», valorava la regidora del Comúdelleida, Laura Bergés.

«Recordem que la discriminació per motius religiosos o de procedència és anticonstitucional, i aquells que tant reivindiquen la Constitució per algunes coses, a Cappont estan alimentant unes discurs que ataca directament els principis de la democràcia que aquesta ens descriu», ha afegit.

La regidora del Comúdelleida ha traslladat la seua solidaritat a les membres de la Junta de l’Associació Veïnal que estan rebent una forta pressió, amb insults i atacs personals, per mantenir una posició responsable de defensa dels drets de la ciutadania, vetllant pel compliment de les normes sobre l’exercici de la llibertat de culte.

En la reunió, les representants veïnals han traslladat al grup municipal la seua voluntat de seguir treballant pel que són les necessitats i problemes reals del barri, com la falta d’il·luminació en alguns punts, problemes de sorolls i incivisme vinculats a l’oci, el trasllat del CAP, la dotació d’un institut, o la posada en marxa d’un centre de dia per a gent gran.

Un altre dels punts reivindicats per l’Associació és la rehabilitació dels edificis modernistes dels Camps Elisis i la potenciació del parc com un espai de gaudi familiar de la ciutat, amb espais de restauració i una millor il·luminació.

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest