Elena Ferré, a la Diputació, i Sergi Talamonte al Consell Comarcal del Segrià, designacions d’En Comú Guanyem-Podem

Posted on Posted in Comú de Lleida, Comuns, Consell Comarcal, Notícies and tagged , .

La coalició En Comú Guanyem-Podem (ECG) ha designat Elena Ferré (Comú de Lleida) com a representant a la Diputació de Lleida, on la primera suplent serà Laia Martí (Almacelles en Comú) i el segon suplent Sergi Talamonte (Comú de Lleida).

També s’ha designat conseller al Consell Comarcal del Segrià a Sergi Talamonte, mentre que en l’ens comarcal la primera suplent serà Elena Ferré i la segona Laia Martí.

Per altra part, celebrem que JxCat hagi atès la petició dels comuns per apartar de la Diputació de Lleida a Joan Reñe imputat per suposada corrupció en el ‘cas Boreas’, i també hagi apartat Josep Ibarz, investigat per la Fiscalia. Des del Comú de Lleida vam exigir fa unes setmanes a JxCat un posicionament inequívoc contra la corrupció, que cessés Joan Reñé com a diputat provincial i l’apartés, com a condició mínima per tenir un escenari de negociació per un acord de governabilitat. Vam remarcar, també, que resulta inadmissible que JxCat permeti que Reñe participi en la comissió que investiga la seua presumpta gestió fraudulenta o que el mantingui en l’executiva del partit.

Elena Ferré serà Diputada i Sergi Talamonte conseller al Consell Comarcal

Laia Martí serà suplent a la Diputació i al Consell Comarcal del Segrià

Ajuda'ns a difondre
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest